A csend hangjai

Kedves tüntetők!

2019. január 05. 15:03 - nemecsekteri


Az, aki a békét háborúra váltaná, az az ember nem normális! Úgy akartok ma háborút, hogy közben azt sem tudjátok mi lesz holnap??? Ukrajnai majdant akartok, a gyűlöletre építve?

Javaslom nézzetek szét Ukrajnában egy hétvégi kiruccanással! Fogalmatok nincs, mivel járt az ottani, Soros által gerjesztett polgárháború! Azon felül, hogy sokan meghaltak, megsérültek, az infláció az egekbe szökött, a gazdaság összeomlott, így a fogyasztói árak végtelenig emelkedtek.

Nektek tényleg ez kell? Ez, azért, mert gyűlölettel vagytok felspanolva azok által, akik demokratikus úton nem képesek hatalomra jutni? Vegyétek már észre, hogy csak eszközként használnak titeket, egyszer használatos eszközként, hogy majd aztán hatalomra jutva ők, eldobjanak! Nekik már mindegy, így nem érdekli őket, ha országunkban káosz lesz, mert aki bukott, annak minden mindegy. Azt hiszitek, ha majd itt "majdant" csináltok, akkor utána is szabadon internetezhettek, a boltok polcai tele lesznek élelmiszerrel? Erre is felkészültetek?

Kérdezem én, bevásároltatok??? Elég csak azt nézni, amikor ünnepek miatt bezárnak a boltok, azelőtt mekkora roham van a vásárlók részéről és mindenki úgy csinál, mintha háború törne ki! Most akkor kérdezem újra tőletek tüntetők, bevásároltatok??? Fogadni mernék, ebbe nem gondoltatok bele, mert a gyűlölet elvakult emberekké tett titeket, akik csak Orbán ge.iznek, de a következményekkel nem számolnak! Ma még jó buli a fiatalok körében is az Orbán ge.izés, de ha petárda helyett, egy gránát robban közvetlenül mellettük, sírva fognak menekülni, ha nem koporsókban viszik őket haza szüleiknek!

Emberek gondolkodjatok! Hazánkban nyugalom van, a rendszerváltozás óta béke honol, amit olyanok akarnak vérbe füröszteni újra, akik a kommunista ideológia jeles követői! Ők mindig a munkás osztályt használták fel a hatalomra jutásukhoz, majd aztán a munkásokon élősködtek! Emlékezzetek csak a megtermelt javak beszolgáltatására! Most újra elérkezettnek érzik az időt, hogy a nyakatokba kapaszkodva, a ti öklötökkel harcolva hatalomra jussanak! Nem véletlenül az ökölbe szorított kéz a jelképük minden országban!

Pár sort még Sorosról, aki már a háttérben biztosan vakarja a tenyerét! Tényleg nem gondoljátok, hogy a migráció az érdeke és ezért, minden olyan kormányt, ami nem úgy táncol, ahogy ő fütyül, azt elmozdítsa helyéről? Láthattuk a környező országokban, vagy akár Spanyolországban mit tett! Azóta ott is szabadon áramolhatnak a bevándorlók az országba, Európába! Azt gondoljátok itt nem nyílna meg a határ, ha az ország irányíthatatlanná válik, mert nem lesz stabil kormánya?

police-2602626_1280.jpg

Pont ez a célja a spekulánsnak, hiszen ő már előre számol! Ti csak azt mondjátok a migráció nem a mi problémánk, sőt az kitaláció és csak Orbán rémisztget vele, miközben nyugaton sok-sok európai nőt erőszakoltak meg idáig, a terrorista merényletekről ne is beszéljünk, na meg az általuk behurcolt fertőző gyilkos kórokról! Ezekbe ti nem gondoltatok bele, mert védve van a hátsótok a határkerítés, a kormány és a rendőrök, katonák által!

Szerintetek Gyurcsány és társai se engednék be őket? Dehogynem! Ők többször kijelentették, a migránsokat beakarják engedni! Orbán Viktor lejáratása a baloldali erők részéről nem egyedüli taktika, mert a világon számos helyen tapasztalhattunk, ahová ők "demokráciát" akarnak vinni, ha éppen nem az ő ideológiájuk a meghatározó, akkor először elhitetik az emberekkel, hogy az a kormány korrupt, rezsimként működik és szükséges beavatkozni! Látjuk mi történt Szíriában, Líbiában és a közelben Macedóniában vagy Ukrajnában stb.! Köszönöm, de ebből a demokráciából nem kérek! Gondolkozzatok el végre! Úgy háborúzni ma, hogy azt sem tudjátok mi lesz holnap, nagy felelőtlenség és gyermekeink, unokáinak jövője a tét! 
Zárásul még annyi, ha ezért letiltja a facebook ezen profilom is, akkor üzenem az adminjainak, akik tudjuk melyik oldalt képviselik, eljön az idő, amikor majd nem fognak tudni cenzúrázni, mert sehol nem lesznek!"

Németh István

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://a-csend-hangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr4314538224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neduddgi99 2019.01.06. 10:55:20

Soros lassan lejár, találjatok már ki valami újat! Mi lesz ha meghal, akkor ki lesz a főgonosz, mi? Addig meg adakozz a gazdádnak, mert kell neki egy kis pénz az EU, Brüsszel, Soros, Gyurcsány és még tudja ki faszom ellen...

neduddgi99 2019.01.06. 10:58:20

"Szerintetek Gyurcsány és társai se engednék be őket? Dehogynem! Ők többször kijelentették, a migránsokat beakarják engedni!"

És a Rogán/Habony duó???? kb 20 ezer (!!!!!) államkötvényes migránst engedett be ellenőrzés nélkül, épp csak ez nekik milliárdokat hozott....hazudtok éjjel, hazudtok nappal, loptok éjjel, loptok nappal 24 órából 30 órán keresztül...

neduddgi99 2019.01.06. 11:02:34

Ja, és nem vagyok sem fideszes, sem más párt fun, csak már tele a tököm az állandó csúsztatásokkal, inkorrekt közmédiával, a nyomoronc szátokba adott propagandaszövegekkel... tüntike, tüncike, soros, eu brüsszel....mindenhol ugyan ezek a szavak, mintha központilag valaki utasította volna milyen szavakat kell használni....és csak ezt a faszságot lehet hallani ha valakinek tele a töke és kimondja.... áhhh feleslegesen koptatom itt a billentyűket, de már tele van a tököm...
süti beállítások módosítása